Grad Čakovec i Zaklada „Zamah“ pozivaju sve zainteresirane na predstavljanje programa „AKTIVNI U ZAJEDNICI 2020“.

Predstavljanje će se održati u utorak, 11. veljače 2020 godine s početkom u 11:00 sati  u prostorijama Gradske vijećnice, Kralja Tomislava 15, 40000 Čakovec.

U okviru programske suradnje s Nacionalnom zakladom za razvoj civilnoga društva, Zaklada Zamah i u 2020. nastavlja provedbu programa „Aktivni u zajednici“. U razdoblju od 1. 1. 2020. do 31. 12. 2020.  u  15 odabranih  lokalnih zajednica s područja 5 županija, uključujući  Međimursku županiju kao partneri namjeravaju intenzivno surađivati s organizacijama s ciljem da se osnažuje društveni kapital zajednice, financijski i organizacijski ojačaju organizacije, uspješnije provode projekti u zajednici, organiziraju kampanje i akcije, ta da organizacijama/ustanovama koje će sudjelovati u programu pruži mogućnost da usvoje nova znanja i vještine potrebne za uspješniji rad u zajednici. Na samom događanju predstavit će i rezultate dosadašnje suradnje sa organizacijama s područja Međimurske županije.

Mogući korisnici navedenog programa su: udruge, osnovne i srednje škole, srednje strukovne škole, vrtići , pučka otvorena učilišta, muzeji, knjižnice.

Više o programu možete naći na http://www.zamah.hr/aktivni-u-zajednici/.