Grad Čakovec i Ministarstvo poduzetništva i obrta poziva Vas na regionalnu informativnu kampanju u sklopu projekta “Poboljšavanje informiranosti hrvatske poslovne zajednice – BIZimpact II”.

 

Prezentacija će biti održana u ponedjeljak, 12. siječnja 2015., s početkom u 11:00 sati u prostorijama Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje, multimedijalna dvorana, Bana Josipa Jelačića 22 b, Čakovec.

 

U sklopu prezentacije pomoćnica ministra poduzetništva i obrta Dijana Bezjak predstavit će natječaje za sredstva iz EU fondova koja su dostupna poduzetnicima u 2015. godini.

 

Isto tako predstavit će se elektroničke aplikacije za savjetovanje putem koje će poduzetnici, obrtnici i zadrugari po prvi puta moći izravno davati svoje komentare, prijedloge i/ili primjedbe prilikom donošenja novih ili izmjene postojećih propisa te na taj način aktivno sudjelovati u donošenju propisa koji će im u budućnosti olakšati poslovanje.

Molimo da svoj dolazak i/ili dolazak svojih kolega potvrdite danas, 09. siječnja 2015. na adresu e-pošte info@bizimpact.hr ili na broj telefona (01) 798 0982.

 

U prilogu Vam dostavljamo informativni letak koji se odnosi na navedenu kampanju, a dodatne informacije o projektu možete pronaći na web adresi www.bizimpact.hr.